Måndag-Tisdag

Igår höll ja på hela dagen här hemma o packade lite,städade,tvättade och rensade ur Rasmus alla för små kläder från hans garderob så nu finns där bara strl: 74-uppåt
Knappt han kan ha 74 längre heller men vissa går bra. Blev en hel hög med för smått,då var det inte länge sen ja rensade sist.
Fick iallafall veta att ja levde efter detta igår. Har ju börjat känna av min foglossning mer o mer och gårdagen gjorde inte saken bättre:-( Undra hur detta ska gå. Sitter väl i rullstol i slutet:-(
Rasmus lekte så snällt medans mamma höll på. Han hittade mammas plast blommor oxå hihi se nedan.....



Idag har ja varit trött som vanligt numera, har börjat prata med en tjej på Familjeliv som oxå väntar tvillingar som bor här utanför Borås, iofs ska hon ha i okt men ändå kul att få lite tips o peppa varandra:-) verkar jättetrevlig iallafall.

Betalat räkningarna för denna gången har ja gjort med...känns skönt varje gång när man gjort det.


När min älskling kom hem från jobbet idag så blev ja allt lite överraskad.
Fick denna fina bukett med 20 rosor.  Älskar dig Älskling!!!!



Nä blir väl inte så mycket mer skrivande idag, Rasmus är lite gnällig idag,vet ej varför men väldigt mammig så han vill upp i mammas knä nu. Får ta o sätta på Carton Network o mysa lite i soffan. Pappa och Sanna är iväg o handla. Ska ta o sätta mig med Sanna o hennes läxor sen o lära mig lite mer..hihi Ja det är sant,har glömt massor från skolan så det är nästan Sanna som lär mig komma ihåg igen hihi

Puss o kram allesammans


Söndag

Idag har ja varit såååååå trött, inte hänt så mycket här hemma. Robban var iväg o spelade match i Målsryd och ja passade på att ta ett bad medans Rasmus sov,men ja fick inte ligga där länge innan han vaknade,bad Sanna hämta han så ja kunde bada med han. han blev jätteglad. Älskar att bada.

När vi gjort det så lagade vi mat sen bar det av till Anderstorp med Nellie, alltid lika tråkigt när hon åker:-(
Stannade t på Kvantum i Gislaved och köpte lite ostar och kex t kvällen.

Väl hemma var det dags för fotbollskväll hos oss. Elfsborg-Kalmar. Viktig match enligt Robban...hihi  För mig kan det kvitta....
Ludde, Ann,Samuelsson och Ola kom hit och tittade. Mumsade lite ostar,kex och vindruvor. Riktigt gott.
Matchen slutade iallafall 2-1 t Kalmar så här hemma svors det riktigt ordentligt vill ja lova er...haha
Sen blev det Ensam Mamma Söker för min del.

Snart blir det sängen...sitter här och gäspar.


Sanna och Nellie tog Rasmus en liten stund i morse så vi kunde vila en stund till. Då somnade han inne hos dom....Såååå sött!!


Frukost för familjen Andersson-Johansson



Kram o natti allesammans....och DU!!!! Glöm inte lämna kommentar!!! ;-)






Helg hos familjen Andersson-Johansson

I går åkte vi t stan tidigt och mötte upp syster som hade gjort stadskörning här i Borås och stannade kvar efter det, sen gick vi och mötte Ulle med barn vid Stadsparken. Gick en sväng på Höstmarknaden ihop. Hittade lite långa linnen på Gina Tricot, sen lite annat smått o gott ute på marknaden. Köpte även lite kläder på Lindex t Musse:-) Han växer ju så det knakar så nu fick det bli strl: 80..hihi fattar inte vart tiden tar vägen. Lilleman fyller snart 1 år, bara 2 månader kvar bara....

Sen var ja me syster Emelie när hon plågades lite hihi, hon piercade sig i tungan...AJJJ!!




Nellie kom vid 7 tiden med sin pappa med familj då följde Emelie med dom hem t Gislaved. Åt lite god mat och myste resten av kvällen. Somnade gott allihopa innan 22.


Idag åt vi frukost sen åkte vi ner t stan för att gå på Höstmarknaden alliohopa, var ju en som var med oss som inte alls tycker om att gå i affärer och marknader och sånt så vi var bara ute ca 1 timma...hihi

Sen åkte vi till Töllsjö t Robbans föräldrar och fick god mat som vanligt. Umgicks några timmar ihop med hans föräldrar och syster med familj sen bar det av mot Borås igen.
Stannade till uppe på Viared där det var StreetRace...hihi Vimmlade av bilar och ungarna tyckte det var skitskoj. Själv var det första gången ja sett nåt sånt med. Men det var rätt skoj. Fast kallt så vi stannade inte så länge.
Blev lite protester när vi skulle åka men när vi kom hem hade dom tjurat färdigt. Satte oss o spelade fia hela familjen och gissa vem som förlorade.....jo mamma, ungarna tyckte synd om mig så ja fick var sin liten godispåse från deras lördags godis som dom själva inte tyckte om..haha söta ungar;-) Älskar dom så!!!

Har ju glömt att skriva/säga att Rasmus sätter sig upp nu mer o mer,så när han vaknar på morgonen så sätter han sig upp och försöker dra sig upp mot kanten, har inte ställt sig upp föränn nu ikväll första gången i sängen så nu blir det att sänka ner sängen t botten imorgon så det inte händer någon olycka.



 21/9-08



27/9-08  Vägrar sova dessutom hihi


Nä nu har ja ont i ryggen,ska kolla klart på filmen ja fastnade i nu när ja skrev detta, går inte skriva o kolla film samtidigt;-)

Kram på er alla så länge




Chocken börjar lägga sig;-)

TISDAG

Igår var ja i Gislaved en sväng, Lollo och Sanny hada mammagruppen denna gången,alltid lika kul o träffa dom. Hoppas ni får en trevlig resa föresten;-)
Efter mammagruppen åkte ja och syster Jennie t Lindex och kikade lite. Sen var vi inne på Babyproffsen och kikade på barnvagnar lite. Var lite nyfiken om dom hade någon vagn för 3....hihi




Så det får väl bli en sån här framåt med mjukliftar i


Med en sån här syskonsits till lilleman,men han kan tyvärr inte sova då:-( men ja får väl passa på att vara ute när han sovit. Sen när pappa är hemma så har han ju sin egen vagn.



Känns som att nån av dessa inte är aktuella iallafall... Dom är hemska juh....hihi

        



Denna nedanför är väl oki men ser väldigt klumpig ut




Ja det är ju tur det är ett tag kvar så man har tid att hitta nåt...hihi Men det är ju ändå kul att titta.

ONSDAG

                    
Idag har syster varit här med Fannie gos,hon ringde i morse och frågade om det fanns nån bra drop in frisör i Borås och då rekomenderade ja min frisör ja går till. Dessutom är hon billig med. Tar bara 150 kr för klippning. Färgning är hon billig med på. Så jennie åkte hit så gick vi ner t frisören i det fina vädret. Sen när hon var klar där så gick vi ner t Knalleland en sväng och åt lunch och spenderadade lite pengar..hihi Ja hittade iofs bara 2 mössor och vantar t Rasmus och ett par finmammabyxor t mig som ja kan ha framåt.

Annars har det väl inte hänt så mö idag,chocken efter nyheten av de 2 i magen börjar väl lägga sig och ja försöker tänka positivt. Kul att alla nära och kära är så positiva med. Det gör faktsikt saken lättare. Har bara fått negativt respons från en person men det bryr ja mig inte om. Ja vet att vi fixar detta;-)

Nä nu ska ja ner t tvättstugan o fixa tvätten...suck så tråkigt med tvätt. Ska bli skönt att kunna tvätta när man vill sen:-)

Jättekul föresten att ni följer min blogg ni som gör det, tycker iofs att ni oxå ska börja blogga ni som ej gör det;-)


Puss och kram allesammans <3



Helgen som varit

Ja i lördags hade vi 30 års fest för Älsklingen. Det blev lyckat och mycket trevligt. Tråkigt att inte alla kunde komma bara. Och kan ju säga att jag och Jennie var dom enda som var nyktra..haha
Ja sätter väl in lite bilder från festen, där ser ni hur allt varit...hihi




           
          Dukningen                           Sånghäftet                         Allesammans



          
Robbans familj hade gjort om en sång som dom sjöng för han, och han blåste ut alla 30 ljusen samtidigt;-)



         
Mera sång,sång, sång............................Rickard,Pontus och Johnsson på sista bilden



            
Nanna och Sandra, Ola och Annsofie, Ann och Linda

      
Jag o Älsklingen ;-) 



        
Anders och min bror Peter konverserar hihi, Ludde sjunger:), En del av gänget.......



Ja det finns massor av bilder men o sitta här o lägga in alla det orkar ja inte:-)



Nu till nåt annat då,var ju på gyn idag som ni vet. La mig t rätta och så gjorde läkaren ett ultraljud. Ja ni kan inte gissa vad hon sa????????

Men här finns det ju två! VA??? skrek ja.....kollade upp lite och se på f*n där var det två bebbar på skärmen. Men vad stora sa ja som var ganska chockad. Hon mätte dom och jag hade gått 9 hela veckor sa hon. VAAA??? saja igen. Japp det stämmer sa hon. Men mitt missfall då sa ja???
Ja antingen var det inget missfall utan bara en blödning och barnen klarade sig och att ja varit gravid sen 20 juni el så var jag gravid,fick missfall och blev gravid 2 veckor efter direkt igen när ja hade ägglossning.

Ja blev en aning chockad måste ja säga iallafall. Och Robban är lika chockad han men jätteglad:-) Förlåt er alla ja ej ringt idag men ja känner att ja måste smällta detta först själv. Ja ska bli 5 barns mamma....HALLÅ!!!!! hihi

BF än så länge iallafall är 27 april 09



Finns det vagn för 3 barn??? Haha


Kramar så länge<3


Idag är det Älsklingens 30 års fest:-)

Igår passade vi Fannie medans syster o Martin var på bio. Var bara ca 2½ timma men det hann o bli lite gos endå..hihi Hon var lite arg i slutet och då var det visst bara Robbans famn som gällde:-)











Sötisjäkel unge:-)



Idag är det älsklingens 30 års fest, hur mycket man än har förberett så känner jag mig urstressad idag...suck!!

Har varit o klippt mig lite,inte så nöjd med frissan hon fixade t så det måste ja ändra på,måste hoppa i duschen snart,ta på Rasmus,packa hans grejer. För han ska vara hos Frida gums ikväll. Ska hämta han vid 1 tiden.

Nä ja hinner inte sitta här,får uppdatera mig imorgon om hur allt gått.

Kram o ha en mysig kväll allesammans;-)

Släppa bomben igen

Ja tänker ni vad ska hon släppa för bomb nu??? Hihi

Ja skriver som Hanna skrev idag om sin bild t Sixten.. Ja behöver nog inte säga nåt bilden visar allt......



Men!!! Jag vågar inte ropa hej än för ja har som sagt hört att det kan visa positivt även fast ja inte är gravid,bara hormonerna som spökar. Ska iallafall t gyn på måndag och kolla så får ja/vi veta mer.


Föresten nån som har tips på en go bål på tal om annat...hihi

Orkar inte skriva mer idag är trött som bara den...imorgon väntar en hel del att göras. Ska duka t festen,handla resten som ska handla...det bästa är att ja ska passa Fannie gumman medans syrran är på bio med mannen sin;-)


Pösss o kram

Irriterad på datah*lvetet

Jädrans data alltså...att ja aldrig kan lära mig lite om denna apparat. Har inte kommit in på FL idag och fråga mig inte varför. Så ja tänkte att ja gör samma sak som ja fick göra när ja hade lagt in Norton på datorn och inte kom in på Hotmail. Gick in via verktyg-internetallternativ-avancerat-sen återställa bla bla bla...ja ja gjorde precis samma. Och då funkade hotmail,men nu kommer ja in på FL men ja kan inte logga in med lösen...HALLÅ!!! Vad är det som är fel... Och Norton ropar på mig och varnar att ja ska säkerhetskopiera. Men behövs det?? Räcker väl att ändra schemat där så ska det inte varna,så gjorde det sist iallafall...men NEJ DÅ!!! inte nu....Usch är så trött att det ska krångla jämt.

Sitter o letar efter ett sånghäfte vi kan ha t Älsklingens 30 års fest på lördag men hittar inget som är bra,sen har ja ingen skrivare heller:-( så ja måste iväg nånstans o skriva ut...men vart???

Ingen som har ett gammalt sånghäfte hemma man kan skriva av eller så??? Eller tips på annat???

Längtar t huset nu med, önskar man kunde hoppa över 2 månader nu så man var inne i huset. Slippa packa dessa jädrans lådor med igen...suck...inget kul alls idag...

Nä ska äta lite nu o ta på oss. Hörs senare...kraaaaaaaaaaaam

Måndagkväll snart slut

Idag har det inte hänt mycket här hemma, passat på medans Rasmus sovit och sätta in bilder på Familjeliv. Han har ju stannat i växten där inne som Lisa sa...hihi sista bilderna var i från början av Juni. Så det blev lite uppdatering där iallafall. Så nu är det bara mamma o Pappa som ska uppdateras där inne me lite:-)

Har försökt lära mig om denna bloggen lika med men blir inte klokare riktigt. Vill ha in som vissa andra har under deras bild på sidan. Status,ålder vart ja bor m.m Men hittar inte den funktionen.....HJÄLP SNÄLLA!!!! hihi

Har glömt att Rasmus farmor har varit snäll och köpt en mysig höst/vinteroverall till han. Så fin:-)

Tack tack Svärmor Eva-Brith



                                                                                               



Har varit på lite dåligt humör idag men är nog pga av rökningen,har ju som sagt slutat röka men fuskade lite i lördags när vi var på festen men blev max 3 st då tror ja. Men ja känner mig jätteduktig ändå. Får se hur länge det håller i sig.

Ringde gyn idag med o sa att ja ej fått t baka min mens sen missfallet den 21 juli och skulle gärna vilja göra en gyn koll. Men fick t svar då att ja kunde göra ett G-test imorgon o sen återkomma. Har ju hört från många håll att om ja gör ett G-test nu så kan det visa hormoner sen innan. Att det kan ta ca 9 veckor o bli av med dom. Så det kan ju visa att ja är med barn fast ja inte är det. Men visst säger dom att ja ska göra ett test så får ja väl göra det då.

Har varit o handlat på ICA City Knalleland precis med, när vi gick in precis kom en värsting mustang körandes utanför o ut kom Rydell & Quick paret. Hon är ju jädrigt söt för att vara så gammal som hon är måste ja säga...hihi Fast hon verkar tro att hon är nåt haha... Fast såna är väl alla artister kanske?????;-)



Nä nog om detta,nu blir det nog sängen snart,helt slut. Hostan blir inte bättre heller:-( Imorgon ska ja åka o träffa mammagruppen på Coffea i Gislaved.  Min syster yster ska följa med med sin lilla Fannie gums. Ska bli kul.

Natti natt Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!


Söndag kväll

Hej tjejer och killar, Rasmus blev bättre i fredags så vi behövde ej åka in me han. Har varit lite dålig i magen bara men annars pigg.

Lördagen

Åkte till Töllsjö ca 12 för att gå på marknaden och kolla när Robbans systerdöttrar spelade fotbollsturnering. Hittade inget på marknaden men blev några lotter..hihihi vann bara en lite Toblerone:-)
Lämnade Rasmus hos farmor och sen bar det av hemåt vid halv 4 tiden för att göra iordning oss till kvällen. Gick ganska snabbt för en gångs skull haha brukar ju ha värsta problemet att hitta kläder,men halv 6 var vi klara och då bar det av till Viskafors. Stannade t hos Jennie och Anders först där det gick åt var sin cider och öl. Sen gick vi över till födelsedagsbarnet. Åt ost och kex och smådrack lite och tjötade skit. Jag blev bara tröttare o tröttare och halv 10 så följde ja med Jennie in när hon skule lägga sig och somnade ganska så snabbt själv i soffan. Robban och Anders o dom andra festade vidare. Robban var väl inne ca 2, sen blev det natten för han med.

Söndagen

Dagen har varit ganska lugn,legat på soffan hos J och A o kollat på tv, druckit kaffe,ätit going paj Jennie gjorde och tittat på när grabbarna kånkade ner en vattenpump i källaren hos dom. Vilka problem dom hade att få ner den. Men gick t slut. Vid 16 åkte vi till Robbans mormor som fyllde år och åt smörgåstårta. Gott gott. Rasmus blev jätteglad när han såg oss båda två. Har saknat han som bara den:-) 

Och nu sitter man här,precis lagt Rasmus för natten. Ska själv inta ryggläge snart. Är jättetrött. Ska bara få in min stora dotter som håller sig undan,hon vet så väl att hon ska vara inne innan 20. Hmmm börjar märkas att hon är lite äldre nu...ska trotsas endel..hihi Nä men hon brukar lyssna på mig men ibland har hon sin egna vilja....undra vem hon har fått den ifrån;-)

Hörs imorgon allesammans!!!!

Äntligen fått igång den nya datorn!!!!

Ja äntligen sitter ja här igen vid datorn efter nån veckas krångel med våran gamla med virus o skit. Lite skönare med en bärbar måste ja säga:-)

Sjuka är vi med både ja o Rasmus. Ja har ju haft min jädrans hosta i flera veckor så i måndags var ja på Vårdcentralen och fick antibiotika mot bronkit. Skulle ta Mollipect hostmedicin mot hostan. Fick remiss upp t röntgen den 29e för att röntga lungorna. Visar det inget där el att hostan ej gått över så ska ja allergitestas mot djur m.m
Har inte rökt sen i måndags kväll pga detta. Har ju inte mått speciellt bra så då har man ju inte varit sugen heller. Lika bra att försöka sluta.
Mollipecten har iallafall inte hjälpt mot hostan så ja ringde i onsdags t vct o frågade om ja fick ta Cockiliana el vad den heter t natten,då fick ja som svar att läkaren har en telefontid kl 16 imorgon. Ja sa det...hallå ska ja dö innan eller,se t att han ringer mig idag. Ja oki han ringer kl 16 idag sa sköterskan. Tror ni det var nån som ringde eller...nä då igår kl 16 ringde dom istället. Då hade ja redan tagit Cockiliana iallafall. Ja säger bara denna j*la läkarvård alltså!!!

Rasmus har ju varit riktigt förskyld nu ett tag och i onsdags kväll spydde han ner hela sin säng,o då menar ja heeeela. Vet ej varför men det gick runt mycket i huvudet. Han hade ätit en hel del majsbågar under dagen så ja var rädd att det var det. Natten gick bra med han iallafall och ända fram t 6 tiden igår då började han spy igen. Ringde Barnakuten och frågade vad ja skulle göra,då sa dom att ja skulle ge han vätskeersätting. 1liter vatten,2msk socker och ½ tesked salt ihopblandat var 10e minut i 3-4 timmar. Inget annat skulle ja ge han. Hade han inte spytt nått efter det så skulle ja ge han mild välling. Typ Nan ersättning man hade när dom var mindre. Så det är det enda han har ätit sen dess:-( Stackars min lilla pojk. Ska ringa Barn igen nu för han är inte alls kry,lika bra att åka o kolla så han inte har öroninflammation el nåt me. Tar sig för öronen ganska ofta när han är leddsen.

Återkommer senare.

Kram allesammans


RSS 2.0