Helg hos familjen Andersson-Johansson

I går åkte vi t stan tidigt och mötte upp syster som hade gjort stadskörning här i Borås och stannade kvar efter det, sen gick vi och mötte Ulle med barn vid Stadsparken. Gick en sväng på Höstmarknaden ihop. Hittade lite långa linnen på Gina Tricot, sen lite annat smått o gott ute på marknaden. Köpte även lite kläder på Lindex t Musse:-) Han växer ju så det knakar så nu fick det bli strl: 80..hihi fattar inte vart tiden tar vägen. Lilleman fyller snart 1 år, bara 2 månader kvar bara....

Sen var ja me syster Emelie när hon plågades lite hihi, hon piercade sig i tungan...AJJJ!!




Nellie kom vid 7 tiden med sin pappa med familj då följde Emelie med dom hem t Gislaved. Åt lite god mat och myste resten av kvällen. Somnade gott allihopa innan 22.


Idag åt vi frukost sen åkte vi ner t stan för att gå på Höstmarknaden alliohopa, var ju en som var med oss som inte alls tycker om att gå i affärer och marknader och sånt så vi var bara ute ca 1 timma...hihi

Sen åkte vi till Töllsjö t Robbans föräldrar och fick god mat som vanligt. Umgicks några timmar ihop med hans föräldrar och syster med familj sen bar det av mot Borås igen.
Stannade till uppe på Viared där det var StreetRace...hihi Vimmlade av bilar och ungarna tyckte det var skitskoj. Själv var det första gången ja sett nåt sånt med. Men det var rätt skoj. Fast kallt så vi stannade inte så länge.
Blev lite protester när vi skulle åka men när vi kom hem hade dom tjurat färdigt. Satte oss o spelade fia hela familjen och gissa vem som förlorade.....jo mamma, ungarna tyckte synd om mig så ja fick var sin liten godispåse från deras lördags godis som dom själva inte tyckte om..haha söta ungar;-) Älskar dom så!!!

Har ju glömt att skriva/säga att Rasmus sätter sig upp nu mer o mer,så när han vaknar på morgonen så sätter han sig upp och försöker dra sig upp mot kanten, har inte ställt sig upp föränn nu ikväll första gången i sängen så nu blir det att sänka ner sängen t botten imorgon så det inte händer någon olycka.



 21/9-08



27/9-08  Vägrar sova dessutom hihi


Nä nu har ja ont i ryggen,ska kolla klart på filmen ja fastnade i nu när ja skrev detta, går inte skriva o kolla film samtidigt;-)

Kram på er alla så länge




Kommentarer
Postat av: Hanna Engman

Köttaungen till gosbebbe!!! äter upp

2008-09-28 @ 09:42:55
URL: http://fruengman.blogg.se/
Postat av: Ulle

Nu du händer det grejer...säger som Hanna:Köttaunge:-D

Ses vi i veckan? Mysig helg ni haft.

Pöss

2008-09-28 @ 21:23:02
URL: http://missuj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fin bild du lagt ut... nu ser ju jennie den:S hon kommer bli sur på mig. Men hon lär ju märka den på lördag ändå. kan inte prata rent riktigt än hehe.

2008-09-30 @ 15:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0