Måndagkväll snart slut

Idag har det inte hänt mycket här hemma, passat på medans Rasmus sovit och sätta in bilder på Familjeliv. Han har ju stannat i växten där inne som Lisa sa...hihi sista bilderna var i från början av Juni. Så det blev lite uppdatering där iallafall. Så nu är det bara mamma o Pappa som ska uppdateras där inne me lite:-)

Har försökt lära mig om denna bloggen lika med men blir inte klokare riktigt. Vill ha in som vissa andra har under deras bild på sidan. Status,ålder vart ja bor m.m Men hittar inte den funktionen.....HJÄLP SNÄLLA!!!! hihi

Har glömt att Rasmus farmor har varit snäll och köpt en mysig höst/vinteroverall till han. Så fin:-)

Tack tack Svärmor Eva-Brith



                                                                                               



Har varit på lite dåligt humör idag men är nog pga av rökningen,har ju som sagt slutat röka men fuskade lite i lördags när vi var på festen men blev max 3 st då tror ja. Men ja känner mig jätteduktig ändå. Får se hur länge det håller i sig.

Ringde gyn idag med o sa att ja ej fått t baka min mens sen missfallet den 21 juli och skulle gärna vilja göra en gyn koll. Men fick t svar då att ja kunde göra ett G-test imorgon o sen återkomma. Har ju hört från många håll att om ja gör ett G-test nu så kan det visa hormoner sen innan. Att det kan ta ca 9 veckor o bli av med dom. Så det kan ju visa att ja är med barn fast ja inte är det. Men visst säger dom att ja ska göra ett test så får ja väl göra det då.

Har varit o handlat på ICA City Knalleland precis med, när vi gick in precis kom en värsting mustang körandes utanför o ut kom Rydell & Quick paret. Hon är ju jädrigt söt för att vara så gammal som hon är måste ja säga...hihi Fast hon verkar tro att hon är nåt haha... Fast såna är väl alla artister kanske?????;-)



Nä nog om detta,nu blir det nog sängen snart,helt slut. Hostan blir inte bättre heller:-( Imorgon ska ja åka o träffa mammagruppen på Coffea i Gislaved.  Min syster yster ska följa med med sin lilla Fannie gums. Ska bli kul.

Natti natt Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!


Kommentarer
Postat av: Lisa

vet inte redigt va du menar men menar du den funktionen om du klicakr på din bild här i bloggen?

2008-09-16 @ 08:41:12
URL: http://lisa.blogg.se/
Postat av: Fru KÅvestam

Hej hej!!!!!!!!

Sssååå kul att hittat dej här...

Läser mina vänners bloggeri(en drog)åhh så hitta ja de här oxå=)

Va längesen vi sågs,kaffe snart?



kraaammmm

2008-09-17 @ 11:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0