Jul och Nyår 2008

Ja nu var det ett tag sen igen,men har legat sjuka nu i ca 2 veckor ja och Rasmus om vartannat...eller rättare sagt Rasmus blev sjuk för första gången på riktigt 2 dagar innan julafton,feber,hosta,allmänt gnällig och hängig. Stackars Puppe:-(
Så julafton var inge roligt för han....Har knappt nån bild på han som han är glad. Inte ihop med Sanna och Nellie iallafall. Brukar alltid ta en syskonbild varje år nämligen vid granen och i år blev det ju inte riktigt så bra.


Var 4 jobbiga dagar med en febrig son,men skönt när febern la sig,så nu har han bara varit snorig och hostig. Var på vårdcentralen och tog prover men var bara virus man ej kan göra nåt åt.
Sen var det min tur att bli hostig,dåsig och febrig,hostade så ja fick träningsvärk i magen. Hade ja vart närmare förlossningen hade ja nog fött. Febern och dåsigheten gick över på några dagar men återkom lagom t dagen innan nyårsafton. Då hade ja sååååå ont i halsen såja trodde ja åkt på halsfluss. Var även ja på vårdcentralen för att ta prover men visade sig att även ja hade i virus i kroppen. Hostan var kvar med. Var bara hem och äta alvedon,ta näsdroppar och en slurk Cockilana t natten. Kollade även Rasmus denna dagen på vct men hans prover visade ingenting då så det var ju bra,men var fortfarande hostig och snorig så han fick hem o ta Mollipect t natten:-)
Nu först har ja börjat bli bättre,hostar inte lika mycket och känner mig någorlunda hel igen:-)

Julafton iallafall firade vi hemma hos Robbans föräldrar ute i Töllsjö med mycket god mat,tomte och många klappar. Var inte min jul i år så Sanna och Nellie var hos pappa. Så vi hade lillejul dagen innan hos syster W. Vi syskon träffades och hade knytkalas och bytte klappar.

23/12


Sanna,Nellie och kusin Nora


Sötis Fannie med en rosett i pannan hon fått av Sanna hihi

Jag stor som ett hus o Sanna
   Toksyster med en brödlev;-)
########################################################################

JULAFTON


En lite febrig och inte så glad kille hos tomten


Far och son

En lite gladare kille efter lite alvedon

NYÅRSAFTON 2008

Blev en väldigt lugn nyårsafton, var "min" nyår med ungarna så Robban var iväg på morgonen och köpte lite dunder bomber så dom skulle ha lite till 12 slaget.
För min del var det myskläder som hägrade hela dagen,låg mest i soffan och var dålig. Men fick ta mig i kragen på eftermiddagen för ungarnas skull. Satte oss o spelade Monopol ihop. Sen gjorde vi lite god mat ihop.
Vid 12 slaget gick vi ut och skålade och kollade när Robban tände fyr på "bomberna" och alla andras fina raketer runt om här.
 Ungarna dukade så fint
 Busungar:-)

 SKÅL 2009

Avslutar med bilder på maggen
Vecka: 24+0 4/1-09




Puss o kram nu blir det natten för mig



Kommentarer
Postat av: Anna

Trodde inte du levde!:-)

2009-01-06 @ 08:52:13
Postat av: Hanna Engman

Så mysigt ni haft det i jul/nyår!

Synd bara att ni varit sjuka...

Det har varit samma här hemma tyvärr...

Många kramar!!!

2009-01-06 @ 14:55:30
URL: http://fruengman.blogg.se/
Postat av: Jelika

Mysigt ni haft det förutom att ni vart sjuka.

Här har vi sluppit att va sjuka förutom pencilinkuren jag fick käka över jul.

Krama

2009-01-06 @ 19:42:30
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: Fru Kåvestam

Hej Hej!!!!

Denna sjuka,sså tråkigt..

De ser ju jättefint ut i huset,Nyfiken=)



Kram kram

2009-01-06 @ 21:02:37
Postat av: Sandra

Äntligen lite uppdatering =) Inge kul att va sjuk. Krya på er!

Kramar

2009-01-06 @ 23:19:29
URL: http://sandrapatrik.blogg.se/
Postat av: EmZ

Hoppas nu ingen annan blir dålig när ni e friska igen :) Ingen liten mage hehe mysigt, Hoppas allt har gått bra än så länge för dig och bebisarna.

Tack för din komentar, Jo han ska vara med på förlossningen. Har lite jobbigt "bara" Men gör allt för att få det bra, Och de e inte lätt

2009-01-07 @ 09:46:23
URL: http://mammaemz.blogg.se/
Postat av: Denise

Jasså så eran strular med? men dom som äger huset ska fixa de :) men nu funkar det å de finns värem! men häromdagen trodde ja att ja skulle frya ihjäl.. va 15 grader inne.. hoppas ni får i ordning på eran

2009-01-07 @ 10:28:18
URL: http://diidds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0