Uppdatering Onsdag-Lördag

Känner att ja behöver uppdatera mig lite här...har inte orkat blogga på några dagar som ni märkt;-)

Har glömt och skriva om Rasmus besök på BVC i måndags me, han har visst inte gått upp som han ska,så han ska dit om en månad igen för koll.
Har han inte gått upp mer som han ska då så ska dom utreda om han har Gluten el Laktos

Ligger ju i bådas släkt tyvärr....

Han äter ju jättebra nu men förstår ändå inte varför han inte går upp som han ska. Har väl fått pappas gener kanske bara..hihi Vi får hoppas på det

Bvc 6/10-08

Vikt: 9020 g
Längd: 75 cm
Huvudomfång: 45.9 cm

Onsdag

Var  på inskrivning på MVC,älsklingen var med mig, han skulle egentligen varit på kurs tis-ons men eftersom ja skulle opereras så blev han hemma. Tog ut VAB . Så det var mysigt att ha med han dit. Tog 1½ timma där. Lilleman var så snäll hela tiden, sa inte ett ljud.
Vi pratade om allt möjligt, det vanliga alkohol,rökning,tvillingklubben m.m
Det roliga är att ja får en barnmorska som precis kommit t baka från sin mammaledighet och har tvillingar själv. Sa t henne att hon kommer vara trött på mig i slutet efter alla frågor ja kommer ställa...haha
Allt var i allafall bra: blodtryck (lite lågt kanske) blodsocker,glukos m.m
Hade även ej gått upp nåt sen ja var hos dietisten sist, tom gått ner 1 gram haha
Fick tid till Glukosbelastning den 30/10...bläääää
Ska även ringa t lasarettet nästa vecka o få en tid till UL, får göra det på lasarettet för att jag väntar tvillingar ifall det är en läkare som skall kolla samtidigt med. Annars gör man det på deras MVC avdelning.
Tyckte det var en mysig MVC avdelning el vad man ska säga. Lite annat än Gislaveds MVC.
Det tråkiga "här" eller vad man ska säga jämfört med Gislaved är att man ej får någon egen journal att följa utan allt går via datorn. Men ja ska fråga nästa gång efter utdrag. Kommer ju inte komma ihåg alla siffror i huvudet annars;-)

Torsdag

Kommer knappt ihåg vad vi gjorde men vi var säkert bara hemma o myste hela familjen, så mysigt att ha älsklingen hemma om dagen. Inte bara att man får mer hjälp,iofs har ja inte gjort nånting med Rasmus på hela veckan knappt. Har ju inte fått lyfta han pga operationen.
Så ja har fått massor med hjälp,sluppit gå upp på natten,byta blöjor,mata m.m Och självklart blivit uppassad...Hihi lite lyx faktiskt. Har bara kunnat gosa med min lilla gosse. Ja det har varit riktigt mysigt faktiskt,fast ja haft lite ont i magen.

Sanna var ute från det hon kom hem från skolan nästan. Lekte med Miranda (hennes klasskompis och granne här)

Bilder från kvällen;-)

          

Plockade höstbuketter...haha    



Fredag

Ja vad gjorde vi igår,låg i soffan o kollade på film halva dagen,sen försökte vi få tag i tanten som säljer huset till oss för att Nellies pappa skulle kolla på badrummet m.m på eftermiddagen när han kommer hit med Nellie. Var lite svårt så vi chansade och åkte ut t Viskafors och vi hade tur hon var i huset och packade. Kollade runt lite igen,vad man glömmer igentligen. Kommer på nya ideer hela tiden. Fick iallafall låna hennes nyckel så vi kunde åka ut senare. Gulligt av henne.
Så det gjorde vi, Robban och Tero var uppe på vinden en sväng för o kolla hur ballkarna satt m.m eftersom vi ska riva några väggar. Martina gav mig några tips om toan vi ska renovera så nu har ja nya ideer i huvudet..haha

Efter det åkte vi till MAX och köpte mat...är ju inte så glad i hamburgare men det fick bli det. Sanna och Nellie ville verkligen ha. Åkte hem och myste framför tvn sen. Blev sängen tidigt.

Vårat hus om ca: 3 veckor...jippi!!!!!



Lördag

Idag har vi varit och handlat och Sanna och Nellie tjatade sig till att åka till badhuset. Var väl inte riktigt värda det efter att ha bråkat en del igårkväll och lyssnade inte alls på oss. Men jag gav med mig till slut...hihi vilken mamma ja är...försökte vara lite HÅRD!!!!! Men icke då...dom vet hur dom ska charma sin mamma.

Sen lekte dom affär...sötnosarna möblerade om lite i deras rum.


 
Rasmus har trillat 3 grr idag och slagit i sitt lilla huvud stackarn:-(
Han sätter sig på knä och kan inte riktigt hålla balansen och så trillar han bakåt...går ju inte kolla han hela tiden heller. Får väl skaffa en hjälm;-)

Katternas sovplats har han hittat me

     

                            

Nä vad ska man skriva mer...blev lite långt det här.
Sitter här själv framför datorn och tvn (Stjärnor på is) Robban är hos en kompis och kollar fotboll och dricker öl. Det var han värd efter denna veckan...hihi 
Älskar han så!! Lite tomt bara nu när han är borta när han varit hemma hela veckan.

Nä får se t att Sanna och Nellie borstar sina gaddar nu,får bli sängen för dom efter Stjärnor på is.
Jag skulle me behöva det.

Puss o kram      



Kommentarer
Postat av: Moa

hej ja det e adams fötter men fråga inte hur jag har gjort så det kom in till datorn för det vet jag knappt själv..hehe.. jur e det med dig nu? har choken med tvillingar lagt sig eller?

2008-10-11 @ 23:05:49
URL: http://mcmoagirl.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Har ni glutern i släkten på båda sidor?

2008-10-12 @ 18:16:10
Postat av: Lisa

inga inlägg är för långa gums...

mysigt med bilder, å vilka fina buketter sånt e ju kul ju :)kram kram

2008-10-13 @ 08:12:55
URL: http://lisa.blogg.se/
Postat av: Hanna Engman

Sötaste Rasmus i kattsängen... hahaha :-)

Hoppas ni kan komma på lördag vännen!

Kramar!!!

2008-10-13 @ 18:37:30
URL: http://fruengman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0