Torsdag

Igår ringde dom från gyn o ville ha in mig för en cellprovskoll till en specialist läkare,fast ja gjorde cellkoll den 22e hos en barnmorska el vad det var. Fick en tid till idag 10.20. Denna gången ville dom kolla med mikroskop istället. Ville även kolla om det var enäggs el tvåäggs tvillingar. Var visst lättare att se i tidigt stadium. Och att dom ville göra biopsi i tidigt stadium på livmodertappen om det skulle behövas igen. Slapp att göra biopsi, Men hon vill att ja ska in för konisering av livmodertappen(tar väck biten som är angrepen) Så redan på tisdag ska ja opereras:-(

Och Robban ska på kurs egentligen 7-8e, var inte säkert dom kunde ändra datum för kursen var betald, behöver ju nån som tar Rasmus under tiden ja är inne där och sen vill ja ju gärna ha nån med mig in och nån som kör mig hem sen då ja kommer vara groggy. Syster Jennie lovade att komma hit o ta Rasmus, och söta Ulle sa att hon kunde följa med mig in om inte Robban kunde vara hemma från kursen.
Som tur väl så ordnade det sig t slut och dom skulle sätta in en annan på kursen. Men tack endå gums för att du hade ställt upp. Betyder jättemycket för mig. 
Fick då som sagt reda på om det var enäggs el tvåäggs, och det var tvåäggs. Det kunde man se genom att skiljevägen gick upp underdom som ett upponervänt Y el vad man ska kalla det. Hade det varit enäggs så hade det gott som en rak linje under dom.

Här är dom,lite större än sist;-)


Efter ja varit på gyn så åkte ja t COOP Restaurang o köpte mig en dagens och åkte t Robbans jobb och åt lunch med han där. Kände mig lite nere efter beskedet av operation så ja ville vara med han. men blev väl på bättre humör och åkte upp t Ulle vid 13 tiden för att låta ungarna busa av sig och mammorna tjöta av sig..hihi Är såååå kul att träffa Ulle för hon är lika störd som ja...haha Slog iallafall ihjäl några timmar där.

Nova kör Rasmus...så jädra söta!!!


Åkte sen o hämtade Robban o åkte och köpte buffe på Thai....smakade skit idag fattar inte varför för ja brukar älska det...får väl skylla på att ja är gravid haha

Imorgon åker vi t syster Jennie och Martin, dom ska ha dop för Fannie på lördag så hon ville ha lite hjälp med maten och dukningen och självklart hjälper vi till.



Nä nu har mannen kröpit ner i sängen utan mig,brukar vara ja som lägger mig först men inte idag,får nog springa dit innan han somnar...hihi


PÅ ER!!!!!!
   







Kommentarer
Postat av: Hanna Engman

Men vännen...allt ska gå bra!!!

Jag hade med kunnat komma till dig om det hade behövts.

Jag må bo några mil bort men jag finns alltid här för dig!!!

Sitter här med tårar i ögonen nu efter att ha kikat på ul-bilden...så fina allaredan!!!

kramar om

2008-10-03 @ 10:33:18
URL: http://fruengman.blogg.se/
Postat av: Fru Kåvestam

Stackars dej,tur du har nära&kära runt omkring dej.



Nästa fredag är de fika hos mej;VÄlkommen!



kram

2008-10-03 @ 15:53:05
Postat av: Jelikan

Massa kramar till dig gumman.

2008-10-03 @ 19:43:55
URL: http://jelikans.blogg.se/
Postat av: Ulle

Skönt att Robban följer med dig:-) Lite tryggare än vimsiga mig kanske:-D Det kommer att gå jätte bra ska du se. Tack för en mysig Tors förresten.

Pöss å Kramen

2008-10-04 @ 10:49:09
URL: http://missuj.blogg.se/
Postat av: Lisa

de går bra ska du se... hör av dig om du behöver mig ;) finns här såklart! krrraaam..

2008-10-04 @ 11:19:40
URL: http://lisa.blogg.se/
Postat av: Jelikan

Det är en kärcher (stavas?).

2008-10-05 @ 09:06:51
URL: http://jelikans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0